Fysiocentre Haarlemmermeer 25 jaar jubileum

Fri, 04/22/2016 - 12:56 -- webeditor

2015 was het jaar waarin Fysiocentre Haarlemmermeer jubileerde. Al meer dan 25 jaar zijn wij dé praktijk in Nieuw Vennep waar aandacht voor de mens centraal staat. Om onze visie nog meer kracht bij te zetten lanceerden we onze nieuwe website en folders. We hopen nog lang onze visie uit te mogen dragen!

In het team kregen we te maken met zorgen om gezondheid, persoonlijke uitdagingen en ontwikkeling. Hierin werd er met ons meegeleefd; zo kregen wij kaartjes, bloemen, taart en veel belangstellende vragen. Dank daarvoor!

2015 was ook het jaar waarin:

Cees twee goed bezochte lezingen heeft gehouden. Over de psychosociale gevolgen rondom kanker voor oedeemtherapeuten, en voor de Christelijke vrouwenvereniging van Abbenes het Thema: “Grenzen,  barrière of uitdaging?” .  

Marye met succes het basisjaar Haptonomie afrondde;

Annelies de opleiding Biofeedback en Hartcoherentie afrondde en daarmee nog meer mogelijkheden heeft om de gevolgen van stressklachten inzichtelijk te maken en mensen met de omgang hiermee te begeleiden;

Sandra als Oedeemtherapeute meewerkte aan “Pluk de dag”, georganiseerd door het Spaarne Ziekenhuis en het Kennemer Gasthuis;

Karina de opleiding ‘Rots- en water training’, een weerbaarheidstraining voor kinderen, afrondde en de workshop “Dans je gevoel vrij” gaf in het Adamas, Inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten;

We twee nieuwe medewerkers mochten aannemen, namelijk Daphne van der Giessen (fysiotherapeut) en Tjitske Wilken (haptotherapeut).

Wat brengt 2016 ons?

Ten eerste komen, of blijven, hopelijk vele van jullie bij ons in beweging … 

Maar natuurlijk zitten ook wij niet stil: 

  • Karina zal vanaf februari drie maanden naar het buitenland vertrekken om haar persoonlijkheid verder te verrijken.   

  • De praktijk wordt onder handen genomen waardoor we in een nieuw jasje aan de volgende 25 jaar kunnen beginnen. 

  • In het Pinksterweekend zal ons team The Challengers bijstaan tijdens de 25e editie van de Roparun. Dit is een evenement waarbij een team van acht personen in estafette van Parijs naar Rotterdam loopt met als doel geld in te zamelen voor organisaties die zich richten op palliatieve zorg voor mensen met kanker. Wij zullen het team The Challengers begeleiden door mee te fietsen, te masseren en het vervoer te regelen.  Om ook bij te dragen in financiële vorm verkopen we loten voor de Roparun loterij. 

  • Waar in 2015 de jubileum viering niet heeft plaatsgevonden, hopen we dit in 2016 wel te kunnen doen. Te zijner tijd zullen wij je daarover informeren.  Bedankt voor het lezen van onze nieuwtjes. We horen graag of jullie het leuk vinden om op deze manier op de hoogte te blijven van onze praktijk.