Ik wil trainen

Je bent je er vast van bewust dat bewegen goed is voor de gezondheid. Misschien weet je nog niet dat je lijf en geest minder snel verouderen door bewegen en je zelfs  de kans op psychische klachten verkleind. Maar of je nou wilt trainen als ondersteuning voor je behandeling, je algehele gezondheid of omdat je het gewoon fijn vind om te bewegen, wees welkom!

Fysiofitness

Binnen de FysioFitness kan iedereen terecht die met een “butsje of deukje” te veel liever niet in een sportschool wil trainen. Iedereen heeft een eigen reden om te trainen en doet dit op zijn of haar eigen tempo. Wij bieden de mogelijkheid om dit in groepsverband onder begeleiding van een fysiotherapeut te doen of onbegeleid individueel te doen. 

Pilates groep

Als je ouder wordt, wordt het eigenlijk steeds belangrijker om te bewegen. Maar je ziet het misschien niet zitten op een sportschool aan de apparaten te hangen en je vindt sociale contacten ook belangrijk. Speciaal voor deze doelgroep bieden wij, in een kleinschalige setting, een training aan waarbij een gezellige sfeer en plezier van bewegen voorop staat. Na een groepsgewijze warming up volgen enkele pilates oefeningen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Daphne van der Giessen. Zet jezelf in beweging!